African Vibes – Benefietavond in Heusden

Op 18 september organiseren we in het Hart van Heuze een sfeervolle avond om Stichting Together4Gambia te lanceren en te presenteren. Met Afrikaanse muziek, storytelling, DJ en hapjes.
 
African Vibes is een exclusieve avond, waarvan de opbrengst naar de activiteiten van de stichting in Gambia gaat, specifiek naar de (her)bouw van het kunstatelier in het Cultureel Educatief Skill Center van Franco Inn. Helaas is het originele atelier vorig jaar ingestort tijdens het heftige regenseizoen.
 
Hoofdact van de avond is de bekende Gambiaanse kora-speler Jalikebba met zijn band Afrikora. Luister naar de betoverende klanken van dit bijzondere muziekinstrument onder het genot van een drankje en een hapje. De authentieke Afrikaanse sfeer van de avond wordt versterkt door de ontroerende maar ook hilarische verhalen van meester storyteller John Kayongo, met op de achtergrond Afrikaanse noten van de kora, djembé en balafoon. Gedurende de optredens worden op verschillende momenten huisgemaakte Afrikaanse gerechtjes geserveerd en de avond wordt afgesloten door vrolijke muziek van DJ John(en wellicht de beentjes van de vloer?).
 

Natuurlijk wordt de Stichting Together4Gambia uitgebreid gepresenteerd door Eefje en Franco Saho, de oprichters en drijvende krachten achter de projecten. En zijn er mooie prijzen te winnen met de loterij, prijzen in Nederland én in Gambia.

Een avond waarbij de Afrikaanse cultuur op de voorgrond staat, samen voor Gambia!

Tickets kosten €29,75 per persoon. Klik hier om naar de verkoop te gaan.