Update bouw kunstatelier

Wat zijn we al ver!!!
 
HERBOUW KUNSTATELIER
 
Vorig jaar zijn we kunnen starten met de herbouw van het kunstatelier in Tanji. Een plek waar een 4tal getalenteerde Gambianen hun werk maken, tentoonstellen en verkopen. Daarnaast geven ze workshops in hun expertise. Doordat de stichting hun een werkruimte, advies, startbudget geeft, geven deze artiesten kosteloos hun expertise en kennis weer door aan jongeren die hun opleiden. Win-win 🙂.
 
Na het instorten van deze werkplek na een zwaar regenseizoen zijn we blij dat we nu in 2022 al zover hebben kunnen komen met de wederopbouw! We hopen dan ook HEEL erg het gebouw eind dit jaar helemaal klaar te kunnen hebben, zodat deze Gambianen weer aan het werk kunnen, doen waar ze blij van worden en goed in zijn.
 
Wat moet er nog gedaan worden?
– electriciteit aanleggen/lampen.
– schildere
– stucen
– vloeren
– planken/tafels/stoelen.
 
We zullen hier nog zo’n €2000 voor nodig hebben.
 
Zelf organiseren we van alles om zo geld bij elkaar te krijgen. We staan op markten, festivals, koken Afrikaans eten, geven djembé’ workshops. Vrienden van onze stichting helpen ook mee, met zelf creatief dingen organiseren om ons zo te kunnen helpen. Bijvoorbeeld door lege flessen in te zamelen, taarten te bakken en deze te verkopen enz enz.
 
Wil/kan jij ook helpen met deze groep gemotiveerde getalenteerde Gambianen weer hun werkplek terug te geven zodat ze weer een inkomen kunnen verdienen en voor hun families kunnen zorgen? Daar zijn wij super blij mee!
 
Wil je via de doneerknop onder aan de pagine een financiële bijdrage doen, is deze van harte welkom!